‘let’s talk business!’

Een mooie wereld met een future proof voedselsysteem, waar lekker eten en gezondheid voor iedereen samenkomen. Wij grijpen de kans om de van nature rijke krekels en sprinkhanen letterlijk op de kaart te zetten. Onze insecten zijn verwerkt in toegankelijke producten, die in elke keuken makkelijk kunnen worden klaargemaakt. Dit samen zorgt voor een unieke smaakbeleving en ervaring voor jouw gasten.

Krekelburger

Onze insecten producten bij jou?

Dat kan gemakkelijk! De Krekerij staat voor jou klaar om samen insecten verder te introduceren in de westerse cultuur! Wij doen dat door verwerkte producten van insecten op de markt te brengen. Wil jij nu ook mee doen aan deze voedseltransitie? Vul hier dan rechts jouw contactgegevens in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld! Wil je nu meer weten over de producten van de Krekerij? Klik dan even hieronder door.

Wij werken nu samen met chefs, restauranteigenaren, cateraars en online platformen dit om de Krekelution te verspreiden en de consument het eten van insecten te laten ervaren. Dit doen we uit basis van onze visie, waarin we zien dat de consument in 2030 het eten van insecten in haar dieet heeft opgenomen.

Afspraak inplannen?
Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

Hallo Horeca,

De smaak en beleving van krekels en sprinkhanen is uniek. Dit biedt een unieke kans voor u in uw restaurant of bij een catering om aan te bieden aan uw gasten. Onze producten worden gemaakt in Rotterdam en brengen een nieuwe smaak, beleving en een uniek verhaal. De producten zijn zo verwerkt dat er geen insecten meer terug te vinden zijn in onze producten. Daarbij is de unieke smaak van krekels notig, hartig en intens, een echte smaakervaring voor uw gast! Krekelproducten zijn goed te combineren met fris, zuur, romig en zoet. Daarnaast lenen onze producten zich voor culinaire hoogstanden.
Voor nu zijn onze producten verwerkt in burgers en in gehaktballetjes, wel zijn er in overleg nog andere vormen van insectenverwerking mogelijk! Voor direct contact klik hier rechts en een van onze specialisten staat klaar voor jouw telefoontje. Wil je nu direct de juiste persoon aan de telefoon, vul hierboven het contact formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Weet je het al?

Weet jij al wie je aan de telefoon wilt krijgen? Klik dan hier verder naar onze contactpagina, daar vind je de nummers van al onze specialisten die jou verder kunnen helpen!

Burgerdag Krekerij

De Krekerij komt langs?

De Krekerij komt op meerdere manieren naar jou toe! Zo gaan we door heel het land voor:
– een futureproof catering;
– de insecten beleving voor op een festival en evenementen;
– presentaties over de voedseltransitie en onze visie hierop;
– workshop over het koken met insecten en wat de voordelen zijn van deze dieren;
– aanvragen op maat (wil jij nu iets anders of een specifieke beleving voor bij jou, neem dan contact op).

In deze nog steeds bizarre tijd hebben wij onze werkwijze dusdanig aangepast, zodat we kunnen werken volgens de richtlijnen van het RIVM, die zijn opgesteld voor het Covid-19 virus.
Nu er verschillende versoepelingen zijn gedaan door de regering, zijn wij er weer klaar voor om bij jou langs te komen met onze producten!

Inspiratie

Koken met insecten, zoals gezegd hebben de krekels en sprinkhanen een hele eigen smaak. Dit maakt dat het uitdagend is om hier als chef mee aan de slag te gaan. Tegelijkertijd is deze uitdaging super interessant en leuk!
Wij ondersteunen onze partners graag waar mogelijk. Zo komen we langs om onze producten eens klaar te maken en te proeven, hebben we verschillende receptinspiraties en staan we altijd open om verder te kijken naar smaakcombinaties. Wij zullen er alles aan doen om de beleving voor jouw klant compleet te maken!

Neem vrijblijvend contact op!

Krekelburger met een bijpassend biertje
Burgsfoods logo
hollandse-grasshopper

Samenwerken op een ander niveau?

Geïnteresseerd in een andere samenwerking voor het verwerken of op de markt brengen van insecten producten?

Klik dan hier door naar Burgs Foods voor:
– Verwerken van insecten tot basisproducten (white label);
– Verwerking tot eindproduct;
– Consultancy voor kwekers wat betreft voedselveiligheid.

Bent u nu bezig met of geïnteresseerd in het opzetten van een insectenkweek kijk dan verder bij het project van DeHollandseGrasshopper.nl

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!