De krekerij zakelijk

Zakelijk producten bestellen? Neem dan gelijk contact op met Jasmijn (06 838 564 51) of via bestellen@dekrekerij.nl

Missie & Visie

Een future proof voedselsysteem, waar lekker eten en gezondheid voor iedereen samenkomt. Wij grijpen de kans om de van nature rijke krekels en sprinkhanen letterlijk op de kaart te zetten.
We ontwikkelen nieuwe producten die binnen onze eetcultuur passen, lekker future proof en voedingsrijk zijn. Missie? In 2030 eet elke Nederlander wekelijks vlees gemaakt van krekels en sprinkhanen!
Jasmijn de Vries
Voor levensgenieters

komt het mooie van onze producten in drievoud

De diepe umami smaak van krekels en heerlijke hartigheid van sprinkhanen, samengebracht in producten met een malse structuur op plantaardige basis. Watertanden gegarandeerd.
Krekels en sprinkhanen zijn echte eiwitbommetjes, en van nature rijk aan vitamines zoals B12 en mineralen zoals ijzer.
het leuke aan deze minidieren is dat ze mega efficiënt zijn, en zo minimale hoeveelheden water, voer en land nodig hebben. Daarbij stoten ze nauwelijks methaan/CO2 gas uit. Zo hebben ze een mini-ecologische afdruk!

Nieuwe smaakervaring

Van alle eetbare insecten zijn krekels en sprinkhanen onze lievelings insecten vanwege de unieke nootachtige en hartige smaak, welke de smaakpapillen aangenaam prikkelt. Vanaf de kweek zorgen we dat de karaktervolle umami gevormd wordt, en bouwen de producten om de unieke smaak heen.
Doordat we krekels en sprinkhanen op een speciale manier helemaal verwerken herken je geen structuur hiervan terug. Om hoog in te zetten op impact is de vlezige textuur gevormd op basis van plantaardige ingrediënten. Verrassend lekker en toegankelijk dus!

Assortiment binnen de duurzame trend

Good food = good mood, zeker als het malse producten op basis van eetbare insecten betreft. Ons future proof assortiment rangeert van burgers, gehaktballetjes, saucijzenbroodjes tot shoarma, voor elk eetmoment wat wils.

Hierbij hebben de producten altijd drie aspecten gemeen: bekende vorm, lekkere bite, en een interessante, unieke smaak! Ze veroveren sinds 2018 al harten van chefs door heel NL.

Gratis proefpakket

Nieuwsgierig geworden? En wil je nou zelf weten of krekelburgers echt zo lekker zijn?
Vraag ons gratis proefpakket aan.
Lekker koken

Inspiratie

Klinkt aanlokkelijk, maar wat bereid je nou met die ‘unieke hartigheid’? Kunnen we lang of kort over praten, maar we laten liever food professionals aan het woord! Klik en krijg instant honger door smaakcombinaties en culinaire creaties van chefs met krekelburgers en krekancini!

buffalo reepjes gekruid