Waar kun je producten van De Krekerij kopen?

Op dit ogenblik is de webshop gesloten. Bij de bestellingen afgelopen maand zijn er te veel fouten gemaakt waardoor orders niet op tijd, volledig en intact geleverd werden. De komende maanden gaan we hard werken om dit wel goed te kunnen doen. Ondertussen kun je de producten via de onderstaande bedrijven kopen. Of lekker ter plekke eten in één van de restaurants die Hopper Burgers op het menu hebben.

Zakelijk bestellen voor je restaurant, event of winkel? Dat kan! Kijk op deze pagina voor contact informatie en het bestelformulier. 

 

Marqt
Bij een supermarkt die duurzaamheid als prioriteit heeft, is het bijna vanzelfsprekend dat de producten van De Krekerij ook te vinden zijn bij Marqt. Er zijn drie producten te vinden in het vriesvak, namelijk: Hopper Gehaktballetjes, Hopper Burger en Buffalo Shoarma.

Marqt heeft op dit moment 10 filialen, 8 in Amsterdam, 1 in Den Haag en 1 in Heemstede. Adressen en openingstijden? Om het zo simpel te maken verwijs ik je graag door naar de website van Marqt: https://www.marqt.nl/winkels-en-openingstijden/. Neem gerust een kijkje in de winkel van Marqt en laat je verrassen door hun grote aanbod in duurzame en bijzondere producten. En vergeet niet langs het vriesvak te gaan voor de producten van De Krekerij!

Gorillas
Ook bij Gorillas kun je de lekkere en spannende producten van De Krekerij binnen 10 minuten bij jou thuis laten bezorgen! Bestel je meteen wat buns, sausje en tomaatje erbij en je hebt je hele maaltijd in één keer. Het is een origineel en creatieve manier om je gasten te verrassen tijdens een etentje met de balletjes gemaakt van krekels. De Krekerij Hopper Burger en De Krekerij Buffalo Reepjes Gekruid zijn terug te vinden in de Gorillas app. Nu nog alleen in Rotterdam en Amsterdam, maar hopelijk snel ook in de andere steden.

 

 

 

Rechtstreex
Twee bedrijven die duurzaamheid erg belangrijk vinden, gaan samenwerken? Yes of course! Rechtstreex verkoopt twee producten van De Krekerij: Buffalo Shoarma & de Hopper Burger. Beide producten zijn te bestellen onder ‘vega, vlees en vis’ op de website van Rechtstreex. Rechtstreex heeft 60 afhaalpunten waar de twee producten van De Krekerij zijn op te halen. Check de store locator hieronderen vind de dichtstbijzijnde afhaalpunt om al je duurzame boodschappen te halen.

Boeren & Buren
Boeren & Buren werkt samen met De Krekerij. Op de site van Boeren & Buren zijn veel lekkere producten van De Krekerij te vinden, deze zijn: Buffalo Shoarma, Hopper Burger, Hopper Gehaktballetjes en Pulled Sprinkhaanstuckjes. Verder heeft Boeren & Buren een breed en uniek assortiment en zijn er maar liefst 8 verschillende locaties in Nederland die de producten van De Krekerij verkopen.

 

Vind een winkel bij jou in de buurt
Wij zijn trots op onze partners die door Nederland heen zich hard inzetten om ons te helpen met onze missie om het eten van Krekels en Sprinkhanen in Nederland normaal te maken. Naast onze producten kunnen zij met passie je verassen met nog veel meer lekkers. Het zijn het slagers, bio-winkels, delicatesse winkels en horecaondernemingen die je graag verder helpen. Kijk dus welk van deze helden bij jou in de buurt te vinden is!

 

      Laat een reactie achter

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *