Voor chefs en restaurants

De Krekerij bij jou op het menu!

Waarom krekelproducten?

black-dots

De smaak van krekels is uniek en daarnaast hebben krekels een kleine ecologische impact. Onze producten worden gemaakt in Rotterdam en brengen een nieuwe smaak, beleving en verhaal. De unieke smaak van krekels is notig, hartig en intens, een echte smaakervaring voor uw gast! Krekelproducten zijn goed te combineren met fris, zuur, romig en zoet.

Vraag ons voor inspiratie!

2019-krekerancini-26-van-32-1
vetlazy-en-burger

Proeven?

black-dots

Lijkt het je leuk om een keer aan de slag te gaan met onze krekelproducten? We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden voor een proefperiode! Het is mogelijk om bijvoorbeeld een proefweek of een proefmaand te beginnen! Daarnaast vinden we het leuk om samen na te denken over een verrassend lekker menu item, dit kunnen we bijvoorbeeld doen aan de hand van een jamsessie of een workshop!

Benieuwd geworden? Neem contact met ons op!

Doe een bestelling

black-dots

Wil je deze unieke smaaksensatie ook bij jou op de menukaart? Plaats dan een bestelling en de producten worden al binnen een week bij jou geleverd.

Om de consument de gehele product ervaring te bieden, kunnen wij in overleg ook verschillende soorten promotiemateriaal en inspiratiekaartjes mee sturen.

Het is ook mogelijk om onze producten via onze partners Vers Trade en Blinqed te bestellen.

Vraag ons voor inspiratie voor bij jou op het menu!

2019-de-krekerij-burger-classic-24-van-34

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!