Hallo Horeca

De Krekerij bij jou op het menu!

Waarom krekelproducten?

black-dots

Koken met insecten de smaak van krekels is uniek, daarnaast hebben deze insecten een kleine ecologische impact. Onze producten worden gemaakt in Rotterdam en brengen een nieuwe smaak, beleving en verhaal. De unieke smaak van krekels is notig, hartig en intens, een echte smaakervaring voor uw gast! Krekelproducten zijn goed te combineren met fris, zuur, romig en zoet.

Vraag ons voor inspiratie, en wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Krekancini voor op de borrelkaart
Krekelburger met een bijpassend biertje

Proeven?

black-dots

Lijkt het je leuk om een keer aan de slag te gaan met onze krekelproducten en te koken met insecten om te komen tot een mooi gerecht, of wilt u uw gast een onvergetelijke beleving aan te bieden? We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een proefperiode! Het is mogelijk om een proefweek of een proefmaand te beginnen zo kan u en kunnen uw gasten proeven van onze producten, denk hierbij aan bijvoorbeeld een maandspecial! Ook vinden we het leuk om samen na te denken over een verrassend lekker menu item, dit kunnen we bijvoorbeeld doen aan de hand van een jamsessie of een workshop!

Benieuwd geworden? Neem contact met ons op, we staan altijd open voor nieuwe kansen en uitdagingen!

Doe een bestelling

black-dots

Wil je deze unieke smaaksensatie ook bij jou op de menukaart? Plaats dan een bestelling en de producten worden al binnen een week bij jou geleverd.

Om de consument de gehele product ervaring te bieden, kunnen wij in overleg ook verschillende soorten promotiemateriaal en inspiratiekaartjes mee sturen.

Het is ook mogelijk om onze producten via onze partners Vers Trade en Blinqed te bestellen.

Vraag ons voor inspiratie voor bij jou op het menu!

Wilt u nog meer inspiratie voor het koken met insecten? Kijk dan hier.

Krekelburgers op het menu

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!