


01.
ingredienten
Voor 4 personen
- 4 krekelburgers
- 4 hamburger buns
- 4 el humus
- 100 gram taugé
- 1 teentje knoflook
- 1 duimgroot stukje gember
- 1 lente ui in smalle ringetjes
- 200 gram paksoi in reepjes
- 4 el sesamzaadjes
- 2 el kokosvet
- 1 el olie
- sojasaus
02.
Snijd de Krekelburger in smalle reepjes. Verhit het kokosvet in een ruime pan en bak de burgerreepjes tot ze bruin en krokant zijn.
Verhit ondertussen olie in een aparte pan en pers de knoflook en gember erin uit.
03.
Roerbak de taugé hierin voor 1-2 minuten tot deze glazig worden en voeg een scheutje sojasaus toe.
Rooster sesamzaadjes. Snijd de burger buns open en smeer de humus op beide zijden van de burger buns.
04.
Beleg de onderkant van de buns van onder naar boven met de taugé mix, krekelburgerreepjes, paksoi, lente ui, sesamzaadjes en de bovenkant van de bun en voilá.