De Hopsalon

De Hopsalon! Je leest het goed. Dit is je welbekende kapsalon, maar dan met onze hoppers!

Met een originele twist proberen we bestaande recepten te verkrekelen of te verpsprinkhanen. Wil jij gelijk thuis dit gerecht uitproberen? Bestel dan via de shop!

ingredienten

Voor 2 personen

01.

Snijd de aardappelen in partjes en meng ze met de rozemarijn en wat zout. Rooster ze in een voorverwarmde oven op 180°C voor 25 minuten of tot ze goudbruin zijn.

02.

Maak de pulled sprinkhaan klaar volgens de gebruiksaanwijzing.

03.

Was de sla en trek de bladeren los. Snijd de tomaatjes door de helft en de ui in dunne ringen.

04.

Maak de borden op. Leg de sla onderop, met daarbovenop op aardappelen. Verdeel de pulled sprinkhaan over de borden en leg de tomaat en ui bovenop. Maak af met de aioli en je favoriete pittige saus.

Eet smakelijk!