Gevulde Halloween paprika met Buffalo Shoarma en spaghetti met tomatensaus

Het is super simpel om te maken, ziet er leuk uit en is zelfs gezond! Het gaat natuurlijk om de gevulde Halloween paprika met Buffalo Shoarma. Maak dit gerecht met Halloween, het is tevens ook super snel klaar!

Wees creatief en voeg ook andere lekkere dingen toe aan je vulling. Wat dacht je van champignons of rode ui?

ingredienten

Voor 2 personen

01.

Verwarm de oven op 200 graden. Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de pitjes. Snijd met een scherp mes ogen, een neus en mond uit de paprika. Zet de paprika’s in een ovenschaal of op een bakplaat.

02.

Verhit een klein scheutje olie in de pan en bak de Buffalo Shoarma volgens de aanwijzing op de verpakking

03.

Vul de paprika’s met je gebakken Buffalo Shoarma en bestrooi de bovenzijde met wat kaas. Leg de dekseltjes naast de paprika’s en zet ze ongeveer 25 minuten in de oven. Bedek de schaal met een stukje aluminium folie.

04.

Verwarm in een pannetje de tomatensaus en kook de spaghetti al dente.

05.

Serveer de spaghetti en tomatensaus op een bord en leg de gevulde paprika er voorzichtig op. Eet smakelijk!