Flammkuchen met Pulled Sprinkhaan

Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas. Het is een lekker alternatief voor een pizza. Immers super simpel om te maken en je kan er zelf erg creatief mee zijn. Bestrooi je flammkuchen met je eigen favoriete toppings!

Maak de Pulled Sprinkhaan flammkuchen en geniet samen met je gasten van dit heerlijke hartige gerecht.

ingredienten

Voor 2 personen

01.

Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

02.

Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.

03.

Bestrijk het deeg met een laagje crème fraïche. Beleg hierna je flammkuchen met wat Pulled Sprinkhaan en leg bestrooi je flammkuchen met geraspte cheddar kaas.

04.

Plaats de flammkuchen onder in de oven, en laat hem 15 tot 20 minuten erin zitten zodat de flammkuchen knapperig wordt.

05.

Haal de flammkuchen uit de oven en strooi er de wortel, biet en bieslook op. Snijd hem in stukken zodat hij lekker uit de hand gegeten kan worden. Eet smakelijk!