De Krekerij

Proeverij
van de krekerij

proeverij
van de toekomst

Met een proeverij van De Krekerij enthousiasmeer je je catering team en verleid je je gasten tot het ervaren van nieuw, lekker vlees van de
toekomst! De proeverij vormt een unieke ervaring en eerste kennismaking. Daarnaast biedt de marketing toolkit verdere ondersteuning voor implementatie van Hopper Meat in de menuplanner op locatie.

WAAROM EEN PROEVERIJ
VAN DE KREKERIJ een goed idee is

INVESTERING

Voor grote locaties of sprekers tijdens een event, neem direct contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Prijzen zijn inclusief voorproefje met Hopper Meatballs (a € 0,50 per stuk) en reiskosten binnen NL (exclusief waddeneilanden).
Locatie Aantal gasten Investering
(in euro's)
Workshop of kleine proeverij 20 500
Grote kantine bedrijven, campus of event tot 400 1.000
Grote kantine bedrijven, campus of event 400 - 600 1.500
Grote events > 600 vraag naar een offerte op maat

Wat krijg je
bij de proeverij?

pulled hopper meat

Meet the krekertiers

Wat vonden
onze klanten ervan?

Dit is zoals een proeverij zou moeten gaan, goede communicatie vooraf, afspraken nagekomen, leuke en opvallende uitstraling. Zeker voor herhaling vatbaar. Het was aan alle kanten `af` Een mooi product welke aansluit aan de kernwaardes van de Rabobank. Leuk om op deze manier hier aandacht aan de geven.
Wij hebben een hele leuke middag gehad samen met De Krekerij. Met een ‘spannend' thema namelijk krekelvlees verwerkt in Hopper balletjes en Hopper burgers lijkt dit thema naar mijn idee heel goed aan te slaan bij alle opdrachtgevers van Sodexo. Vooral omdat we allemaal in het teken van duurzaamheid aan het denken zijn. Bij PGGM waren ze in ieder geval heel erg enthousiast 😉 Zeer geslaagd wat mij betreft en wij hebben er hele leuke reacties op terug gekregen.

neem nu
snel een optie

Je hebt nog wat vragen, maar het lijkt je leuk en goed om een proeverij te houden op je event, in je restaurant of op de campus. Reserveer dan snel een datum via het onderstaande formulier en we nemen contact met je op.