Ons verhaal, jouw verhaal?

Kom bij ons team!

Stage lopen bij De Krekerij. De Krekerij is een food startup die zich richt op het verwerken van krekels en sprinkhanen. Deze producten worden zo ontwikkelt zodat de consument in het Westen deze ook wil eten.

Er is al veel media aandacht geweest in de afgelopen jaren over het eten van deze dieren maar dit heeft er nog niet echt voor gezorgd dat veel mensen dit ook daadwerkelijk zijn gaan eten. Wij vinden dat doodzonde want het heeft een gigantische potentie! En als de perceptie van mensen het enige obstakel is< dan gaan wij er samen met jou wat aan doen!

Krekels en sprinkhanen hebben een goede voedingswaarde, het kweken heeft een hele kleine ecologische impact en ze hebben een unieke nootachtige smaak. Bij de Krekerij richten we ons op het veranderen van de perceptie door het maken van vleesproducten voor lunch en avondeten die Europeanen willen eten.

Wil jij werken in een dynamisch en enthousiast team van food pioniers met een missie om deze nieuwe eiwitbron deel uit te gaan laten maken van ons dagelijkse dieet? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zie hieronder de stage’s waarvoor je je nu zou kunnen inschrijven.

De openstaande vacatures

Stage lopen bij de Krekerij

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!