did we capture your taste?

De lekkerste hoppers van de Future goods weeks bij Lidl! In alle 420 filialen te vinden in het koelschap. Heb jij al een Hopper gehaktballetje gevangen? En heeft die jouw smaak ‘terug gevangen’? We zijn mega benieuwd naar jouw culinaire review om daarmee nóg lekkerder future proof foods te maken!

Little hopper gehaktballetjes

Met smakelijke Little Hopper Gehaktballetjes van krekels draag je bij aan de duurzame eiwittransitie. Het team van De Krekerij werkt vanuit Rotterdam, waar ze elke dag werken aan verrukkelijk gezonde producten. Met een unieke, hartige smaak die je geproefd moet hebben. 

capture the great taste

Heerlijke gehaktballetjes

Vlezige bite en heerlijk gekruid! Enne, uiteraard een 100% geen-pootjes garantie. So no time to waste, capture the great taste!

Duurzaam door mini-milieu impact

Door de dieren te kweken op groene reststromen, brengen we samen een circulaire landbouw tot stand. Zo kunnen we onze wereld op een verantwoorde manier voeden. En terwijl je lekkere vleesproducten eet, worden duizenden liters water, grote hoeveelheden voer en land bespaard. 

Eiwitrijk, bron van vitamine B12 en zink

Van nature bomvol goede voedingsstoffen, zoals eiwitten, zink en vitamine B12.

mini milieu impact

cupje water

Slechts 80 ml water is gebruikt voor de Little Hoppers. Ter vergelijking: bij rundvlees is dat 348 liter.

vrijwel geen CO2 uitstoot

Slechts 0,5mg CO2 uitstoot. Voor dezelfde hoeveelheid rundvlees is de uitstoot 5,9kg

Groene reststromen

Onze kwekers maken gebruik van groene reststromen zoals brocolli blad. Lekker circulair.

Geen pesticiden

Er worden geen antibiotica of pesticiden gebruikt bij de kweek: dat is niet nodig en daar kunnen de krekeltjes niet tegen.

0,43 m2 land

Wist je dat voor de Hopper Gehaktballetjes 14x keer minder land nodig hebt dan voor rundvlees balletjes.

entotrust - global insect food certification

Ons product voldoet aan de ENTOTRUST kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. ENTOTRUST is een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit certificeert van voedselproducten die eetbare insecten bevatten. Het ENTOTRUST-keurmerk wordt alleen toegekend aan die producten en producenten die aan strikte eisen voldoen.

Environmental foodprint

Met het ENTOTRUST-KEURMERK weet je zeker dat we er alles aan doen om onze foodprint zo laag mogelijk te houden.

Social fairness

Ook letten we op de werk-omstandigheden bij onze kwekers en leveranciers. Deze moeten voldoen aan de richtlijnen.

consumer health and safety

Onze producten zijn laboratorium getest op absolute veiligheid en worden gemaakt volgens de hoogste voedselveilige standaarden (FSSC 22000).

Ik kook bewust duurzaam

Pesto Spaghetti Met Hopper Gehaktballetjes

Deze heerlijke pesto spaghetti is 1-2-3 klaar te maken. 

  1. Kook de pasta
  2. Maak zelf de pesto
  3. Bak de Hopper Balletjes

Et voila! Pesto spaghetti met Hopper Gehaktballtjes.

Klik op de afbeelding voor het uitgebreide recept.

Pasta, who doesn’t love it?

Ingredients you can trust

Elke Little Hopper Gehaktballetje is met de grootste zorg gemaakt in onze productie faciliteit in Rotterdam. We kiezen met zorg ingrediënten uit.

zonder soja of toegevoegde suikers

Maar wel met van nature aanwezige zink (108% van je dagelijkse inname) en B12 (40% van je dagelijkse inname)

ingredienten little hoppers

Wij hebben de burger en de buffalo shoarma mogen proeven deze waren boven verwachting lekker😋, zowel de smaak als de byte. Ik kwam er toevallig voor mijn werk en heb toen wat mee genomen anders had ik het nooit geprobeerd. Zelfs de kinder lusten het. Voor herhaling vatbaar 👍

Mgtdis

Goeie kwaliteit ballen, heb ze gebruikt in een pasta en was zeer tevreden. Ook zonder saus zijn ze goed te eten! Bereiding is ook erg gemakkelijk.

Sander

Sappige, fijne structuur met een interessante (ongebruikelijk, maar niet slechte) aardachtige smaak. Ik ben nu wel benieuwd hoe krekels ongekruid smaken!

Anon

Join the krekelution

Er ontstaat een steeds grotere groep enthousiastelingen die een wereld voor zich zien waar insecten eten een onderdeel wordt van ons dieet. Jij kan je ook aansluiten bij die groep, door je te laten horen en je feedback te geven. Als je vragen hebt kan je die natuurlijk ook stellen! Stuur je email naar info@dekrekerij.nl

did we capture your taste?

Nieuw bij Lidl, maar ook nieuw en spannend voor ons! Afgelopen weken heeft het team van De Krekerij deze gehaktballetjes gemaakt in Rotterdam. En nu landelijk verkrijgbaar!

love to hear from you

Zeer tevreden over de smaak? Geen mooie verpakking? Nog vragen over hoe duurzaam krekels nog zijn? Laat ons weten en doe mee met een korte vragenlijst.

Little Hoppers verpakking

We are closer than you think

Naast de 420 Lidl vestigingen die Nederland rijk is, zijn onze heerlijke producten te vinden bij restaurants bij jou in de buurt! Wie deze helden zijn die je willen verleiden met hun lekkerste future proof foods? Klik op de knop hieronder om één van deze helden bij jou in de buurt te vinden!