Op de barbecue

Wil jij nu de heerlijke burger op jouw BBQ? Neem dan de Krekelburger, met zijn unieke smaak is deze heerlijk te combineren met een broodje of bij een lekkere salade.

Krekelburger

De Krekelburger maakt jouw BBQ af! Hier volgen onze 6 stappen om de Krekelburger heerlijk te bij jou te serveren

Stap 1

Bestel de burger!!
(Heb je de burger al in huis ga dan snel naar stap 2)

Het hebben van de Krekelburger is niet helemaal onbelangrijk om je BBQ te starten. Je kan de burger bestellen via verschillende online punten. Hij is dan los te bestellen of in een heerlijke box. Het bestellen kan via de onderstaande kanalen.

Blue CityRechtstreekx 

Kijk even wat bij jou in de buurt is, we zijn druk bezig om onze burger verkrijgbaar te maken in heel Nederland!

Stap 2

Hoe ga jij hem eten?

De Krekelburger is heerlijk te eten op verschillende manieren. Neem bijvoorbeeld een heerlijk broodje met verschillende toppings, maak een lekkere frisse salade of geniet van de unieke smaak met alleen een lekkere saus! Kijk hier voor nog verschillende meer receptinspiraties, Heb jij nu een ander gaaf en/of lekker idee? Laat het ons dan weten in de Krekelution!

Stap 3

De saus!

Kies je saus! Wij raden aan een lekkere frisse saus aan, denk hierbij aan chilisaus, tomatensaus of een lekkere salsa. De burger heeft van zichzelf een nootachtige smaak. Hier is het lekkere om een frisse tegenhanger aan toe te voegen!

Stap 4

Slinger die BBQ aan!

Van Green Egg tot wegwerp BBQ de burger maakt geen onderscheid! (Wij doen dit stiekem wel een beetje, dus blijf aan het milieu denken)
Slinger jouw of de BBQ van een ander aan, vet deze een beetje in en laat hem goed warm worden!  De burgers zijn ready to go.

Stap 5

Bak de burgers

We zijn er nu al bijna, bak de burgers op een hete BBQ 2 tot 4 minuten en flip de burger om. Herhaal dit! Blijf wel goed opletten, want bakken gaat op gevoel! Laat de burgers dus niet zwart worden!!

Stap 6

De laatste en lekkerste stap: haal de burger van de BBQ en serveer deze bij jouw heerlijk gekozen broodje, salade of andere smaak combinatie.  Neem jouw gekozen saus en deel de burger met je familie of vrienden!

Genieten en smullen maar!

Ohja, vergeet ons niet te laten weten hoe het was!!

Succes

Meer weten over de Krekelburger?? 

Krekelburger op de BBQ

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!