De Krekerij

Duurzame
Recepten

recept in the picture
Pokebowl met
Buffalo Shoarma

ingredienten

Voor 2 personen

Pokébowl met Buffalo Shoarma

01.

Doe de bloemkoolrijst in een vergiet. Giet er kokend water over, laat uitlekken. Meng de bloemkoolrijst met de helft van de rijstazijn en 1 el gembervocht (bij 2 personen) uit het potje ingelegde gember. Verdeel over diepe borden en laat afkoelen tot gebruik.

02.

Terwijl de bloemkoolrijst afkoelt, kan je de sesam-limoen saus maken. Meng vier eetlepels mayonaise met acht eetlepels sojasaus, een theelepel sriracha, een theelepel sesamolie en het sap van een limoen.

03.

Verhit een scheutje olie of boter in een pan en maak de Buffalo Shoarma klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Regelmatig omscheppen. Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten. Meng de bietjes met de rest van de rijstazijn. Halveer de avocado, verwijder de pit, schep de avocado met een lepel uit de schil en snijd in blokjes. Herhaal dit voor de mango. Verdeel de verschillende ingrediënten over de borden. Voor een kleurenbom verdeel je de componenten achtereenvolgens de rode biet, radijs, Buffalo Shoarma, mango, gember en avocado in een ronde over de borden met bloemkoolrijst. Top de poké bowl af met je zelfgemaakt sausje. Eet smakelijk!

Recepten Voor Meer Lekkere Combinaties

Sinds de start brengen we onze producten op smaak in samenwerking met chefs. Benieuwd wat zij al hebben bekokstoofd met onze producten? Kijk op de volgende pagina’s voor culinaire inspiratie!

We are closer than you think

Onze heerlijke producten zijn te vinden bij restaurants bij jou in de buurt! Wie zijn deze helden die je willen verleiden met het lekkerste future proof foods? Klik op de knop hieronder om één van deze helden bij jou in de buurt te vinden!