De Krekerij, dat ben jij!

Stage Events & Hospitality bij de Krekerij

Krekels, Dat ga je toch niet eten? Jawel, en met jouw hulp brengen we ze direct naar de consument op evenementen en festivals! Wij zijn een food startup die zich richt op het verwerken van krekels en sprinkhanen in producten die we in het Westen willen eten. Er is al veel media aandacht geweest in de afgelopen jaren over het eten van deze dieren maar dit heeft er nog niet echt voor gezorgd dat veel mensen dit eten in Europa. Dat vinden wij doodzonde want het heeft een gigantische potentie en als de perceptie van mensen het enige obstakel is dan gaan wij er samen met jou wat aan doen!

Krekels en sprinkhanen hebben een goede voedingswaarde, het kweken heeft een hele kleine ecologische impact en ze hebben een unieke nootachtige smaak. Bij de Krekerij richten we ons op het veranderen van de perceptie door het maken van vleesproducten voor lunch en avondeten die Europeanen willen eten.

Wil jij werken in een dynamisch en enthousiast team met een missie om deze nieuwe eiwitbron deel uit te gaan laten maken van ons dagelijkse dieet? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stage Opdracht

Events & hospitality

Bij de Krekerij zijn evenementen of catering klussen voor ons het directe contact met de consument. We hebben daarom veel evenementen waar wij onszelf promoten en er zijn veel verschillende food & innovatie festivals en evenementen waar we aan meedoen. Elk event heeft een eigen inslag en vraagt om een creatieve insteek om onze visie en producten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

We zijn daarnaast nog druk in de ontwikkeling van de uitstraling die we op die evenementen hebben. Binnen de stage zal je ons helpen met het ontwikkelen daarvan. Ben jij de creatieveling die ons gaat helpen deze nieuwe dieren te laten shinen in de spotlight en zo mensen van onze producten laat genieten? Neem dan contact met ons op!

Student profiel:

Wij zoeken naar een student die:

  • Enthousiast en proactief is
  • gaat meedenken over de uitstraling en positionering van de Krekerij op evenementen
  • Geïnteresseerd is in “future foods”
  • Bereid is om snel te leren en te schakelen
  • In een dynamisch team wil meedraaien
  • Zelfstandig evenementen kan aanpakken en tot een goed einde te brengen

Periode

Gedurende 4-6 maanden afhankelijk van de door je opleiding gestelde richtlijnen.

De eerste helft van 2019.

Talen

Nederlands – je bent al redelijk ver in deze vacature dus dat zit wel goed.

Goed Engels spreken is een pré, omdat veel presentaties en evenementen waar wij aanwezig zijn in het Engels zijn.

Neem contact op!

De Krekerij is ontstaan uit Burgs Foods en is gevestigd in Rotterdam in Blue City met uitzicht op de Maas en we bieden je daar een werkplek aan. Er is ontzettend veel ruimte voor jouw input en pro-activiteit en dat is ook wat we zoeken. Je zal werken met collega’s die een voedselrevolutie willen inzetten door gezonde, duurzame en lekkere producten te maken van Krekels. Neem vooral contact met ons op!

Lekker voor jezelf én lekker voor de wereld

De proteïne bron van de toekomst maar dan nu!

Maasboulevard 100

3063 NS Rotterdam

We zijn gevestigd bij BlueCity, een broedplaats voor innovatieve circulaire bedrijven!

Je mag altijd bellen!

+31 653566699

De beller is sneller, als we op een evenement staan gaat mailen ook snel!

De krekerij dat ben jij

Geïnteresseerd?

Onze producten bij jouw restaurant of de Krekerij op jouw evenement? Laat het ons weten, wij vinden het leuk!

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.