gorillas bezorger met zwarte tas

Binnen 10 minuten een bijzonder en spannend product in huis? Het is mogelijk! 🚀

Door Kevin Wiśniewski. Binnen 10 minuten al je boodschappen binnen voor een normale prijs. Klinkt te mooi om waard te zijn maar het snelgroeiende bedrijf Gorillas maakt dit mogelijk. Het Duitse bedrijf heeft gemiddeld 10 minuten nodig te hebben om je boodschappen bij jou thuis te leveren! Gorillas en De Krekerij werken sinds kort samen. Samen zetten ze de Krekelution in versnelling! 

Niet bekend met Gorillas of De Krekerij? Lees dan gerust verder. 

 

Zwarte tassen en rood logo

In alle grote steden zie je fietsers heen en weer gaan met grote tassen op hun rug. Denk maar aan de in volledige oranje fietsers van Thuisbezorgd, of wat dacht je van de felgroene tassen van Uber Eats? Iedereen die wel eens in de stad komt heeft ze voorbij zien fietsen. Maar er is een nieuwe tassen kleur bijgekomen, namelijk zwart met een rood logo. De zwarte tassen zijn van het bezorgbedrijf Gorillas. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen Gorillas en de andere bezorgers? Gorillas bezorgt geen maaltijden maar ze bezorgen je dagelijkse boodschappen. En dit allemaal binnen 10 minuten na je geplaatste bestelling. Hoe tof is dat!

Via hun eigen app plaats je een bestelling van al je favoriete producten die je nodig hebt voor in huis. Voordat je het weet staan ze met jouw bestelling voor de deur. Om de 10 minuten bezorgtijd te garanderen bezorgen ze helaas nog niet in elke wijk van de grote steden. Dit komt doordat ze niet overal een distributiecentrum hebben zitten. Maar in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zijn ondertussen bijna alle wijken volledig gedekt voor een snelle bezorging. Gorillas zit verder in Arnhem, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Ze groeien heel snel, dus hou de website in de gaten voor de meest up-to-date lijst.

 

Gorillas meet De Krekerij

Vanaf nu is het mogelijk om bij Gorillas de lekkere en spannende producten van De Krekerij binnen 10 minuten bij jou thuis laten bezorgen! Bestel je meteen wat buns, sausje en tomaatje erbij en je hebt je hele maaltijd in één keer. Het is een origineel en creatieve manier om je gasten te verrassen tijdens een etentje met de balletjes gemaakt van krekels. De Krekerij Hopper Burger en De Krekerij Buffalo Reepjes Gekruid zijn terug te vinden in de Gorillas app. Nu nog alleen in Rotterdam en Amsterdam, maar hopelijk snel ook in de andere steden.

 

Wat doet De Krekerij nou alweer?

Voor wie het alweer kwijt is: we zijn een innovatief en duurzaam bedrijf dat vanaf 2018 actief is. De Krekerij staat bekend om het verwerken van sprinkhanen en krekels tot vleesproducten. Wat we allemaal produceren? Sprinkhaanburgers, Sprinkhaan Balletjes, de Hopper Burger, Pulled Sprinkhaan en nog enkele bijzondere producten. Ze zijn allemaal te vinden in de webshop.

Het eten van sprinkhanen en krekels is voor de meeste mensen nog wel spannend, maar de meerderheid probeert dit sneller als het zo is verwerkt tot een bekend vleesproduct (zoals een burger of gehaktballetje). Het is de ideale manier om duurzaam te eten en tegelijkertijd te profiteren van alle voedingsvoordelen die een mens nodig heeft op een duurzame en verantwoordelijke manier! 

Begint het al te kriebelen? Download de app van Gorillas en laat je positief verrassen door de producten van De Krekerij!

 

===========

Update 29/07/2022 – Producten van De Krekerij zijn inmiddels niet meer te koop bij de verkooppunten van Gorillas. Kijk voor de meest actuele lijst op de store locator.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *