Veelgestelde vragen

Je gaat toch geen krekels eten?!

Hoezo niet? Ze zitten bomvol eiwitten, vitaminen en mineralen en hebben een lage impact op het milieu. Daarnaast zijn ze super lekker!

 

Hoe smaken krekelproducten?

Krekel heeft een hartige, aardse, nootachtige smaak die ook vaak als umami omschreven wordt. Fris zure en diep zoete smaken combineren goed met de unieke smaak van krekel.

 

Wat voor producten hebben jullie?

Wij hebben een heerlijke Krekelburger, een sappige burger met een hartige krekelsmaak. Naast de Krekelburger hebben we ook krokante krekelballetjes, Krekancini! We hebben ook een partner die krekelpasta maakt, Pastins. Klik hier voor meer informatie over onze producten.

 

Zijn de krekelproducten vlees, vega of vegan?

Krekels zijn dieren, de krekelburgers en krekancini zijn daardoor niet vegatarisch of veganistisch. De foot print van een krekelburger is echter wel zo laag als die van een plantaardige burger. De voedingswaarde is dan weer vergelijkbaar met een runderburger.

 

Wat is de bereidingswijze van de krekelburger en de krekancini?

De krekelburger kleurt mooi bruin in de pan of op de grill. Daarnaast kan de burger ook makkelijk in de (stoom)oven gegaard worden. De krekancini, onze krokante krekelballetjes, zijn lekker uit de frituur of uit de oven. De producten zijn dus gemakkelijk te bereiden in iedere horecakeuken!

 

Hoe zit het met de allergieën?

Mensen met een huisstofmijt en/of een schaal- en/of schelpdieren allergie kunnen allergisch zijn of worden voor krekel en sprinkhaanproducten.

 

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Laat het ons weten! Stuur je vraag naar info@dekrekerij.nl of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram @dekrekerij.

Maasboulevard 100

3063 NS Rotterdam

We zijn gevestigd bij BlueCity, een broedplaats voor innovatieve circulaire bedrijven!

Je mag altijd bellen!

+31 653566699

De beller is sneller, als we op een evenement staan gaat mailen ook snel!

De krekerij dat ben jij

Geïnteresseerd?

Onze producten bij jouw restaurant of de Krekerij op jouw evenement? Laat het ons weten, wij vinden het leuk!

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!