Marqt en De Krekerij

Producten van De Krekerij ook te koop bij Marqt

Marqt is een Nederlandse supermarktketen met duurzaamheid als topprioriteit. En bij zo’n supermarkt is het niet meer dan logisch dat de producten van De Krekerij daar te vinden zijn. Wat onderscheid Marqt? Volgens de website is het duidelijk: overstappen naar een voedselketen die goed, lekker en gezond eten toegankelijk maakt voor iedereen. 

Geloof in een eerlijke markt

Marqt heeft een groot aanbod op het gebied van duurzame en ook bijzondere producten. Marqt gelooft in een eerlijke markt waarin iedereen waar krijgt voor zijn geld. Zij willen hun partners niet onder druk zetten om sneller en goedkoper te produceren. Ook dit is een voorbeeld van duurzaam handelen. Eten gaat over het voeden van je lichaam, over smaak, niet over zo veel mogelijk voor zo min mogelijk geld. 

Meer dan biologisch

Marqt vindt dat duurzaamheid over meer gaat dan alleen een biologisch keurmerk. Keurmerken geven slechts een beperkte garantie op strikte normen op het gebied van lekker & gezond en zorg voor mensen, dier en natuur. Marqt neemt producten af van leveranciers die echt tot in hun tenen gemotiveerd zijn om het goed te doen. Ze bouwen een langdurige relatie op met hun leveranciers zodat iedereen elke dag beter kan worden. Om de beloningen en prijzen ook echt eerlijk te maken, is Marqt zelf bereid om winst te beperken.

Producten van De Krekerij

Bij een supermarkt die duurzaamheid als prioriteit heeft, is het bijna vanzelfsprekend dat de producten van De Krekerij ook te vinden zijn bij Marqt. Want een meer duurzame eiwitbron dan de gehaktballen en burgers van De Krekerij is er bijna niet te vinden. Er zijn drie producten te vinden in het vriesvak, namelijk: Hopper GehaktballetjesHopper Burger en Buffalo Shoarma

Marqt keuken

Ook leuk, Marqt maakt zelf heerlijke, verse maaltijden. Al deze maaltijden maken ze in de Marqt keuken in Amsterdam. De maaltijden zijn terug te vinden in de winkels van Marqt en Ekoplaza. Sinds vorig jaar zijn de maaltijden van Marqt ook biologisch gecertificeerd. Hier worden tien soorten maaltijden en maar liefst zeven verschillende soepen bereid. Alle maaltijden zijn vier dagen houdbaar. Hierdoor proberen ze ook zo weinig verspilling te hebben! Ook duurzaam. 

Bezorging van je Marqt boodschappen met Ubereats

Sinds kort is het mogelijk je boodschappen van Marqt thuis te laten bezorgen met Ubereats. De keuze is reuze want je kunt uit ruim 500 Marqt-producten kiezen. De producten zijn verkrijgbaar van 11:00 tot 19:00 en worden bezorgd in de ring van Amsterdam, in Heemstede en delen van Haarlem. 

Filialen van Marqt

Het eerste filiaal van Marqt werd in 2008 geopend in Amsterdam-West. Marqt heeft op dit moment 10 filialen, 8 in Amsterdam, 1 in Den Haag en 1 in Heemstede. Adressen en openingstijden? Om het zo simpel te maken verwijs ik je graag door naar de website van Marqt: https://www.marqt.nl/winkels-en-openingstijden/. Neem gerust een kijkje in de winkel van Marqt en laat je verrassen door hun grote aanbod in duurzame en bijzondere producten. En vergeet niet langs het vriesvak te gaan voor de lekkere producten van De Krekerij! 

===========

Update 29/07/2022 – Producten van De Krekerij zijn inmiddels niet meer te koop bij de verkooppunten van Marqt. Kijk voor de meest actuele lijst op de store locator.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *