Bij jou

De Krekerij komt naar jou toe!

De Krekerij komt naar jou toe! Niet letterlijk, maar onze producten worden wel bij jou thuisbezorgd!

Onze producten bij jou thuis? Dat kan! Door hier te klikken zie je de verschillende mogelijkheden. Zo kan je complete boxen bestellen met daarin overheerlijke producten, maar zijn er ook webshops die we door het land heen thuisbezorgen!

Daarnaast zijn onze producten op te halen bij verschillende punten van Rechtstreex. Door te klikken op deze link is het gelijk mogelijk om onze producten te bestellen. Het volgende wat dan nog moet gebeuren is een afhaalpunt uitzoeken bij jouw in de buurt en de mensen van Rechtstreex helpen je dan graag verder!

Heb je nu geen zin om thuis de handen uit de mouwen te steken, maar wil je wel van onze producten kunnen genieten? Klik dan hier en zie direct bij welk restaurant bij jou in de buurt wij op de kaart staan!

Staat jouw lievelings-restaurant er nu nog niet tussen? Laat het ons dan weten via sharing@dekrekerij.nl en wij gaan voor jou aan de slag!

Wat dan te doen met een Krekelburger of een overheerlijke Krekancini?

De Krekelburger is natuurlijk perfect voor op een broodje met verschillende sauzen erbij. Daarnaast is die te combineren met een goed stuk groente en een lekkere aardappel. Eigenlijk staat de burger totaal open voor nieuwe culinaire combinaties. Wil je toch weten wat je er precies mee kan doen klik dan hier voor verschillende receptinspiraties!

De Krekancini is meer dan een overheerlijk krekelgehaktballetje. Zo is deze goed te plaatsen in een broodje falafel met een lekkere saus. Daarnaast is de Krekancini op een borrelplank natuurlijk helemaal een topper! Voor nog meer receptinspiraties klik dan even hier.

Ben jij nu een (professionele) thuis-kok of geef je jezelf stiekem een vergelijkbare titel. Laat dan weten wat voor meesterwerk jij hebt gemaakt met één van onze producten. Dit kan je laten weten door te mailen naar sharing@dekrekerij.nl of stuur ons een foto via onze Instagram. Op onze Instagram zijn ook nog tal van voorbeelden en inspiraties te vinden.

Onze producten bij jou op de kaart? Klik dan snel hier voor meer informatie! En de Krekerij komt naar je toe!

Krekancini

©2018 Grab ’em bij de cricket

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!